Bunyols de Taronja

Els bunyols de taronja són un altra clàssic de la cuina de les àvies i mares. Així com els de pasta choux es troben en la pastisseria aquest són d’aquelles llepòlies casolanes, fàcils de fer i en què s´aprofitaven els ingredients que es tenien a l’abast. Deliciosos.

Ingredients
-1 taronja amb la pell.
-5 cullerades de sucre
-3 cullerades de llet.
-3 ous.
-1 got i mig de farina.
-1/2 sobre de llevat.
-sucre
-canyella en pols.
Preparació
-Trossegeu la taronja amb la pell i l´aboqueu en un bol juntament amb el sucre, la llet i els ousl. Tritureu-ho.
-Un cop triturat aboqueu-hi la farina tamissada i el llevat. Bateu-ho tot i deixeu-ho reposar 1/2 hora.
-Mentrestant, mescleu en un plat a part el sucre i la canyella.
-Transcorregut aquest temps formeu boles amb l´ajuda d´una cullera i les fregiu a foc mig fins que estiguin daurades per tots els costats.
– A mesura que aneu fregint, les poseu en un plat amb paper de cuina a fi que absorbeixi l´excedent d´oli.
-Quan hàgiu acabat arrebosseu els bunyols pel sucre i la canyella que teniu preparat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s